thesmile

thesmile
מתכונים, טיפים והסברים לחיים רגועים, בריאים ושמחים יותר, כל טעם קצת.

ילד קשה, זה ילד שקשה לו

תקלו על בני משפחותיכם במזונות "מחייכים" והחיים יחייכו בחזרה אליכם.

יום שישי, 9 באוקטובר 2015

גלידת וניל ומייפל, וסירופ מוזהב

אני עומדת לגמרי מאחורי השם "טעם של חיוך".
 
לא רק שהאוכל טעים, אלא שהשלווה הנפשית והריפוי הניסי כביכול מכל הצרות שגורמים הכימיקאלים משרה חיוך אמיתי על כל חיינו.
 
ועדיין. בחודש הראשון בכיתי כמעט כל יום, מרוב קושי ללמוד את האוכל החדש הזה...
 
אז הנה שני מתכונים מנחמים במיוחד, כאלו שמעצם קיומם אפשר להבין שהגזרה לא נוראה כל כך, להיפך.  המתכון כה פשוע שלא צריך לא מכונת גלידה ולא בלנדר חזק במיוחד, אם כי זה בוודאי עוזר.
 
 
גלידת וניל טבעונית, ללא גלוטן, ללא לקטוז, ללא כל דבר רע (מלבד הסוכר שבסירופ הזהב אם בחרתם להשתמש בו).
 
מספר מנות:4
 
מרכיבים :
1 כוס אגוזי קשיו (לא קלוי)  מושרים במים לשעה (אלא אם כן יש לכם בלנדר עוצמתי במיוחד, כמו זה שהזמנתי אחרי הרבה התלבטויות)
 2 כוסות מים (או השלמה לנפח של 3 כוסות מים וקשיו יחד אם השריתם קודם)
 ¼ כוס סירופ מייפל (הכי כהה הכי טוב) או סירופ מוזהב, או מיקס של שניהם לכדי רבע כוס.
1 כף תמצית וניל
 קמצוץ מלח ים
 
הוראות :
 
.לערבב את הכל

תגובה 1:

  1. עכשיו הבנתי שצריך ללחוץ על "אין תגובות" כדי לפרסם תגובה!

    בלוג חשוב מאוד, מקווה שתמשיכו. כשהבן שלי אוכל (פעם בכמה חודשים) סוכריות מצופות צבעים, הוא היפר במשך שעות, לא מפסיק לדבר, ורץ לשרותים כל עשר דקות.
    בדיעבד אני שמה לב שזה כל פעם נגמר בהתקף בכי אך עד היום לא קישרתי את ההנתהגות המוזרה לאוכל...
    תמשיכו לעדכן

    השבמחק